ENGEGUEM EL CONCURS INSTAGRAM + FESTA PRIMAVERA 2014!!!

Fàcil...ens dona igual el lloc i la forma,

fes-te un #selfie èpic de temàtica primaveral, etiqueta'ns @abatcoffeeandsandwich i posa-li el hashtag #abatprimaveraselfie!!!

 

Per anunciar el guanyador ens inventem una Festa Primavera 2014 que farem la tarda del diumenge dia 18 de Maig al nostre local!!!...música en directe, terrasseta, keep calm, bona gent i berenar+beure free...això promet!!!

 

El primer premi serà una EXPERIÈNCIA SPA + MASSATGE RELAXANT per a dues persones al centre Temps d'Spa de Sant Fruitós de Bages!!!

 

Anem a inundar l'Instagram de #selfie's sublims i que quedi clar que som collonuts!!!!!!!"

 

Perquè puguem visualitzar i valorar les imatges, ES MOLT IMPORTANT, que tinguis el perfil de l'Instagram PÚBLIC.

BASES LEGALS

Condicions de participació

 

Poden participar totes les persones físiques que vulguin, sense límit d’edat. L’únic requisit és ser usuari de l’aplicació Instagram i que les imatges s’hagin capturat, editat i publicat amb dispositius mòbils, posteriors a l’inici del concurs.

 

En el cas de persones menors d’edats, el fet de participar implica que tenen el consentiment per fer-ho dels pares o tutors.

 

Els participants assumeixen la responsabilitat envers l’Abat del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers, amb total indemnitat per par de l’Abat.

 

La publicació  d’imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #abatprimaveraselfie significa l’acceptació d’aquestes bases i el no compliment de les mateixes significarà la desqualificació immediata.

 

Forma de participació.

 

Els participants hauran de:

- Realitzar una fotografia en format selfie que tingui esperit primaveral. No cal que la foto sigui feta al local.

- Publicar-la mitjançant el seu usuari amb l’aplicació Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #abatprimaveraselfie.

- No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant.

- Les fotografies s’hauran de publicar a través de l’aplicació Instagram dins el termini del 2 al 18 de maig de 2014 (ambdós inclosos) .

La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar al següent link: http://instagram.com/legal/terms/

 

Característiques de les fotografies

 

L’enviament d’imatges al concurs implica la confirmació respecte a cada imatge

que:

- Ha estat feta pel participant i és una obra original seva.

- No conté ni fa referència a marques de tercers.

- No té cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent,  ofensiu, incendiari o difamatori.

- Ha obtingut les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

 El jurat tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, així com aquelles que siguin discriminatòries per qualsevol condició o circumstància personal o social.

 

Premis

 

El primer premi serà una EXPERIÈNCIA SPA + MASSATGE RELAXANT per a dues persones al centre Temps d'Spa de Sant Fruitós de Bages.

 

Les dues fotografies amb més "likes" + una tercera escollida pel nostre jurat seran les finalistes!!

 

Jurat

 

El jurat  que triarà la tercera foto finalista estarà format per l’equip de treballadors del Abat, aquest valorarà:

 

- L’esperit primaveral, l’originalitat, la qualitat i el bon feeling que transmeti la fotografia!!

 

La decisió del jurat es definitiva. Els noms dels finalistes es faran públics a les xarxes socials el dissabte 17 de Maig. El jurat posarà en contacte  amb els finalistes aquest mateix dia, i es reserva el dret d’excloure aquells finalistes amb els quals hagi estat impossible contactar.

 

Propietat intel·lectual i industrial

 

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #abatprimaveraselfie seran públiques al web de l’Abat ( www.abat.cat) i a totes les xarxes socials on l’Abat té presència.

 

Els participats cedeixen expressament a l’Abat els drets d’explotació de la propietat intel·lectual  e industrial de totes les propostes que s’hagin presentat al concurs.

 

Totes les imatges podran ser utilitzades per l’Abat per a futures campanyes de promoció, comercials i/o publicitàries pròpies.

 

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades no seran incloses en cap fitxer automatitzat del l’Abat.